Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacyverklaring voor meer informatie.
Cyber. Security. Experts.

Cybersecurity expertise op maat voor midden tot grote organisaties

Transparante cybersecurity diensten van zeer hoge kwaliteit

Cybersecurity op maat

Cybersecurity expertise op maat

Wij leveren cybersecurity diensten van topkwaliteit, waarbij we het onderlinge vertrouwen waarborgen, volledig transparant zijn en onze klanten begeleiden door alle facetten van cyberbeveiliging, van pentesting tot incident response.

Kwaliteit door certificering en ervaring

Als erkende cybersecurityspecialisten met het CCV Penetratietest Certificaat, staat ons ervaren team klaar om hoogwaardige en professionele cybersecuritydienstente leveren. Uw digitale infrastructuur is in goede handen.

Wij hebben een brede ervaring

Met de brede ervaring en achtergrond van onze zeer ervaren cybersecurity specialisten, die excelleren in het bedienen van onder andere overheid en andere toonaangevende partijen, kunnen wij effectieve oplossingen bieden voor het beschermen van uw digitale infrastructuur.

U bevindt zich in goed gezelschap

Wij ontzorgen klanten in verschillende sectoren, waaronder de financiële, energie-, technologische, transport-, farmaceutische en voedingsindustrie. Evenals gemeenten en overheid.

Onze diensten

Penetratietest

Een penetratietest is essentieel voor uw digitale veiligheid. Het identificeert zwakke punten, evalueert beveiligingsmaatregelen en onthult kwetsbaarheden vóór kwaadwillenden daar misbruik van kunnen maken. Proactief handelen versterkt verdediging en beschermt uw netwerk of applicatie.

Security teaming

Versterk uw cyber veiligheid zonder de overheadkosten van een intern team. Krijg direct toegang tot onze experts voor uitgebreide beveiliging op maat, inclusief penetratietesten,  incident response en cyber forensisch onderzoek.

Incident Response

Ons deskundige team reageert snel op cyberincidenten om downtime en reputatieschade te minimaliseren. Minimaliseer de impact op uw organisatie met onze Incident Response-dienst, inclusief post-incidentanalyse voor het versterken van uw verdedigingsmechanismen.

Cyber forensisch onderzoek

Onze cyber forensische specialisten bieden nauwkeurige analyses van inbreuken of hacks, inclusief oorsprong, impact en omvang. Dit helpt bij gerechtelijke procedures en versterkt toekomstige beveiligingsmaatregelen.

VPN detectie (IP database)

Verbeter netwerkbeveiligingen en verkrijg meer informatie over uw netwerkverkeer met onze VPN database. Identificeer snel en nauwkeurig VPN-verkeer, volg gebruikersgedrag en vergroot inzicht in netwerkverkeer voor een veiligere en transparantere omgeving.

Risk Assessment

Onze Risk Assessment dienst biedt proactieve ondersteuning bij het identificeren, evalueren en beheren van risico's voor organisaties op het gebied van cybersecurity processen in een steeds veranderend digitaal landschap. Met grondige analyses en geavanceerde tools helpen we effectief en efficiënt.

CONTACT

Luister niet alleen naar wat wij zeggen

Pentesting

Met jullie kennis en kunde hebben jullie ons enorm geholpen. Ontzettend goed samengewerkt en jullie hebben ons echt meegenomen in het proces. Samen met het feit dat jullie in teams werken en zo de belasting op onze organisatie hebben geminimaliseerd is ook echt een dikke plus. Tot de volgende.

Aiden
Finance platform

Security Teaming

"Wij maken graag gebruik van de alles-in-één propositie van DeepBlue. Om gebruik te kunnen maken van het complete team dat alles omvat, van cyber forensisch onderzoek tot penetratietesten, is voor ons een zeer kosteneffectieve oplossing voor het beveiligen van onze digitale activa zonder de kosten van een eigen beveiligingsteam."

R.J
ADAM TOREN

Incident response

Binnen 30 minuten na ontdekking van een aanval, hebben jullie de leiding genomen en samen met onze technici uitstekend werk geleverd, waardoor we grote schade aan onze systemen en bedrijf hebben kunnen voorkomen. Jullie kundige en proactieve aanpak heeft ons echt gered. Nogmaals bedankt.

Daniel
Transport sector

Pentesting

DeepBlue security heeft ons naar grote tevredenheid geholpen, het team is altijd bereikbaar en ondersteunt flexibel. De aanpak die wordt gehanteerd is tegendraads, er wordt niet gekozen voor de weg van de minste weerstand, dat waarderen wij zeer.

R.A
pltfrm

Cyber forensics

"Door de snelle en accurate reactie en aanpak hebben wij zeer waardevolle informatie kunnen achterhalen over een datalek dat is veroorzaakt door een kwaadwillende actor. Door het goed opgestelde rapport hadden wij een perfect beeld van wat er was gebeurd, waardoor we direct nieuwe processen konden implementeren om te voorkomen dat ons bedrijf dit nog eens zou overkomen. Bedankt DeepBlue!"

P.J
Gezondheidszorg
Outlook cybersecurity bedrijfsbeveiliging phishing
March 21, 2024

Microsoft Outlook als aanvalsvector

NIST-Framework keyboard slot
March 2, 2024

Insider Threats: Het NIST-Framework als leidraad

CCV pentest certificaat
February 20, 2024

De waarde van een CCV pentest certificaat

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en trends in cybersecurity met onze actuele updates.

Bekijk resources

Klaar om te beginnen?

Als het om cyber security gaat, zijn wij uw beste keuze

Contact