Door op ‘Alle cookies accepteren’ te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacyverklaring voor meer informatie.

Elke cybersecurity vraag beantwoord met hoge kwaliteit diensten

Penetratietesten

pentesting

Wat wij doen

Het is van cruciaal belang om een pentest uit te voeren om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Een pentest helpt bij het evalueren van de effectiviteit van uw beveiligingsmaatregelen en het blootleggen van mogelijke kwetsbaarheden voordat kwaadwillende partijen deze kunnen uitbuiten. Door proactief te handelen, kunt u uw verdediging versterken en uw waardevolle assets beschermen.

Hoe?

Kwaliteit door ervaring en certificering. Ons team biedt topkwaliteit cybersecurity door een mix van achtergrond en ervaring bij overheid en grote organisaties, gecombineerd met het CCV Pentest Certificaat. U bent verzekerd van een betrouwbare, effectieve pentest op maat, afgestemd op uw behoeften en met de hoogste norm in digitale veiligheid.

CONTACT

Penetratietesten
in 6 stappen

Stap 1

Planning: Definieer doelstellingen, scope en regels

We bepalen uw doelstellingen, scope en regels voor de penetratietest. We identificeren samen de systemen, applicaties en netwerksegmenten die u wil testen. Daarnaast wordt er gezorgd voor de nodige toestemmingen en documentatie.

Stap 2

Verkenning: verzamel doelinformatie

Het verzamelen van gegevens over de doelomgeving, inclusief IP-adressen, netwerkinfrastructuur, openbaar beschikbare informatie en systeemconfiguraties. Dit is essentieel voor het identificeren van mogelijke kwetsbaarheden en zwakke punten die kunnen worden misbruikt.

Stap 3

Scannen voor kwetsbaarheden: zwakke punten identificeren

Het scannen van het netwerk of de applicatie met geautomatiseerde tools voor bekende kwetsbaarheden, zoals verouderde software en zwakke configuraties, om beveiligingslekken te identificeren die kunnen worden misbruikt door aanvallers.

Stap 4

Exploitatie: poging om de beveiliging te doorbreken

Na het identificeren van kwetsbaarheden simuleren we handmatig real-world aanvallen en proberen zo ongeautoriseerde toegang te verkrijgen en de ernst van de kwetsbaarheden te valideren. Hier onderscheiden wij ons door onze ervaring en technische kennis.

Stap 5

Rapportage: documenteer bevindingen en adviseer oplossingen

Het documenteren en rapporteren van bevindingen van de pentest volgens minimaal de ISO 27001 norm, inclusief kwetsbaarheden, exploitatiesucces en aanbevelingen voor verbeteringen in de beveiliging.

Stap 6

Opnieuw testen

Onze penetratietestdiensten omvatten standaard een hertest om te verifiëren dat ontdekte kwetsbaarheden technisch correct zijn opgelost. Dubbele controle voor het volle vertrouwen.

Secruity teaming

security teaming

Wat wij doen

Versterk uw cyberbeveiliging zonder de overheadkosten van een intern eigen team. Met deze dienst krijgt u direct toegang tot een divers team van experts, voor een vaste prijs. Hierdoor krijgt u een uitgebreide beveiligingsdekking die is afgestemd op uw specifieke behoeften.

Wij bieden diensten zoals penetratietesten om kwetsbaarheden te identificeren en te beperken, cyber-forensisch onderzoek om inbreuken en kwaadwillige activiteiten op te sporen, en incident response voor een snelle reactie op incidenten om de schade te minimaliseren en uw infrastructuur te beschermen.

Wil je meer?

Indien u behoefte heeft aan extra diensten buiten onze overeenkomst, kunnen wij deze uiteraard leveren, Bij ons draait het om maatwerk. U krijgt toegang tot een proactief, multidisciplinair cybersecurityteam dat perfect aansluit op uw activiteiten. Vertrouw op ons als uw complete oplossing voor al uw cyberbeveiligingsbehoeften, zodat u zich kan blijven richten op waar u goed in bent. Wij vullen uw cybersecuritybehoefte op maat in.

CONTACT

Incident Response

inceident response

Wat wij doen

Tijd is essentieel bij een cybersecurity incident. Ons deskundige team staat paraat om snel cyberbedreigingen te identificeren, te beheersen en te beperken, waardoor zowel downtime als reputatieschade tot een minimum worden beperkt. 


Wij bieden hulp in het geval van een cybersecurity incident, en helpen uw organisatie zo snel mogelijk te herstellen, van triage tot en met mitigatie.
Door gebruik te maken van toonaangevende tools en methodologieën reageren we niet alleen op incidenten; we bieden ook een post-incidentanalyse om uw verdedigingsmechanismen voor de toekomst te versterken.

Resultaat

Bescherming van uw digitale assets, en het voorkomen van reputatieschade. Zelfs als u niet over diepgaande technische kennis beschikt, zorgen we ervoor dat onze communicatie helder, direct en gericht op actie is.  Wij zijn het verlengstuk van uw team, zodat u zich kunt focussen op waar u goed in bent: het leiden van uw organisatie.

CONTACT

Cyber forensisch onderzoek

cyber forensic analysis

Wat wij doen

Onze cyber forensische dienst is op maat gemaakt en biedt een nauwkeurige, uitgebreide analyse van wat er is gebeurd tijdens en na misbruik van uw applicatie of netwerk. Met behulp van geavanceerde tools en methodologieën traceren we de oorsprong, impact en omvang van  het cybersecurity incident, zodat u het 'wat', 'hoe' en 'waarom' van het incident kunt begrijpen. Dit helpt niet alleen bij gerechtelijke procedures, maar zorgt ook voor betere beveiligingsmaatregelen in de toekomst.

Hoe?

Wij zijn gespecialiseerd in het digitaal forensisch onderzoeken van apparatuur zoals PC’s, laptops, servers, mobiele apparaten en virtuele omgevingen. Ongeacht omvang of schaal van uw netwerk of applicatie.Ons team werkt nauw samen met uw (IT-)personeel en zorgt zo voor een samenhangende en geïnformeerde responsstrategie. Daarnaast zorgt ons team ervoor dat u eventuele bevindingen kunt gebruiken in een rechtszaak.

CONTACT

VPN Detectie

vpn detection
140
+
Providers
101000
+
Unieke IP-adressen
90
+
Dagen Historie

Wat wij doen

Verbeter uw netwerkbeveiliging en naleving van voorschriften met onze gespecialiseerde VPN-database. Met deze tool kunt u VPN-verkeer in uw logs snel en nauwkeurig identificeren en voor verschillende doeleinden gebruiken. Onze dienst verbetert uw vermogen om gebruikersgedrag te volgen en ondersteunt naleving van het beveiligingsbeleid.

Bovendien versterkt onze database uw verdediging tegen netwerkbedreigingen door het inzicht in uw netwerkverkeer te vergroten. Onze VPN-database is ontworpen voor middelgrote tot grote ondernemingen en wordt dagelijks bijgewerkt. Zo beschikt u altijd over een zeer betrouwbare bron om uw netwerkverkeer en log bestanden te duiden.

Hoe?

Een uitgebreide database met VPN IP-adressen en residential proxies, die dagelijks wordt bijgewerkt. De dataset is altijd up-to-date, waardoor deze zeer nauwkeurig kan worden ingezet in uw netwerk monitoring software. Daarnaast kunt u de database gebruiken om uw software platform beter te beveiligen. Zo kunt u bijvoorbeeld detecteren wanneer een mogelijk kwaadwillende een account op uw platform aanmaakt via anonimiserings software.

CONTACT

Risk Assessment

risk assessment

Wat wij doen

Het is essentieel voor organisaties om proactief te zijn in het identificeren en beheren van potentiële risico's. Wij begrijpen de complexe uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd in een steeds veranderend digitaal landschap. Onze Risk Assessment dienst is ontworpen om uw organisatie te helpen bij het identificeren, evalueren en beheren van risico's op een effectieve en efficiënte manier.


Na een grondige analyse van uw organisatie, systemen en processen werken we nauw samen met uw team om een diepgaand inzicht te krijgen in uw operationele omgeving en de potentiële bedreigingen waarmee u te maken kunt krijgen. Met behulp van geavanceerde tools en methodologieën voeren we een gedetailleerde beoordeling uit van uw IT-infrastructuur, gegevensbeheerpraktijken en naleving van regelgeving.

Resultaat

Het resultaat is een uitgebreid rapport dat de belangrijkste risico's en kwetsbaarheden identificeert, evenals aanbevelingen voor het verbeteren van uw algehele digitale en fysieke beveiliging. Onze experts bieden praktisch adviesen begeleiding om u te helpen bij het implementeren van effectieve risicobeheerstrategieën en het versterken van uw cyberbeveiligingsmaatregelen.

CONTACT

U bevindt zich in goed gezelschap

Klaar om te beginnen?

Als het om cyber security gaat, zijn wij uw beste keuze

Contact