DIENSTEN

Uw cyber security team - Ready to go.

Penetration
testing

Het uitvoeren van een penetratietest is essentieel voor de beveiliging van uw bedrijf, omdat het helpt kwetsbaarheden te identificeren, de effectiviteit van beveiligingsmaatregelen te beoordelen en potentiële zwakke punten aan het licht te brengen voordat kwaadwillende actoren deze misbruiken. Hiermee kunt u uw verdediging proactief versterken en kritieke activa beschermen.

Penetratietestproces in 6 stappen:

01 - Planning: Definieer doelstellingen, scope en regels.

Definieer de doelstellingen, scope en regels voor de penetratietest. Identificeer de doelsystemen, applicaties en netwerksegmenten die moeten worden getest. Verkrijg de benodigde toestemmingen en documentatie van belanghebbenden.

02 - Verkenning: verzamel doelinformatie.

Verzamel informatie over de doelomgeving, zoals IP-adressen, netwerkinfrastructuur, openbaar beschikbare gegevens en systeemconfiguraties. Dit helpt bij het identificeren van potentiële kwetsbaarheden en zwakke punten die kunnen worden uitgebuit.

03 - Scannen voor kwetsbaarheden: zwakke punten identificeren.

Gebruik geautomatiseerde tools om het doelnetwerk of de doelsystemen te scannen op bekende kwetsbaarheden. Deze tools identificeren beveiligingslekken, verouderde software, zwakke configuraties of verkeerde configuraties die door aanvallers kunnen worden uitgebuit.

04 - Exploitatie: poging om de beveiliging te doorbreken.

Zodra kwetsbaarheden zijn geïdentificeerd, proberen ethische hackers deze te misbruiken door aanvallen uit de echte wereld te simuleren. Ze kunnen verschillende technieken gebruiken, zoals social engineering, phishing of pogingen om ongeautoriseerde toegang tot systemen te verkrijgen, dit om de ernst van de kwetsbaarheden te valideren.

05 - Rapportage: documenteer bevindingen en adviseer oplossingen.

Documenteer en rapporteer de bevindingen van de penetratietest, inclusief de ontdekte kwetsbaarheden, de succespercentages van de exploitatie en de potentiële impact. Aanbevelingen doen voor herstel en verbetering van de beveiligingspositie. Deel het rapport met relevante belanghebbenden om noodzakelijke acties te initiëren en de algehele veiligheid van de organisatie te verbeteren.

06 - Opnieuw testen.

Onze penetratietestdiensten worden standaard geleverd met een hertest waarbij we controleren of alle gevonden kwetsbaarheden technisch goed zijn opgelost. Check dubbelcheck

Security
teaming

Verbeter uw cyberbeveiliging zonder de vaste lasten van een intern team. Onze service geeft u onmiddellijk toegang tot een gediversifieerd team aan specialisten, waardoor een uitgebreide beveiligingsdekking wordt gegarandeerd die is afgestemd op uw behoeften. Deze service omvat diensten als penetratietesten voor het identificeren en beperken van kwetsbaarheden, cyber forensisch onderzoek voor het opsporen van inbreuken en kwaadwillige activiteiten, en incident response voor een snelle reactie op incidenten om de schade te beperken en uw activa te beveiligen. Wanneer u meer diensten nodig heeft die buiten de overeenkomst vallen, bieden wij deze tegen een gereduceerd tarief aan. U krijgt een proactief, multidisciplinair cybersecurityteam dat naadloos integreert met uw activiteiten. Vertrouw erop dat wij uw kant-en-klare oplossing zijn voor alles wat met cyberbeveiliging te maken heeft, zodat u zich kunt concentreren op waar u goed in bent.

Reactie op incidenten

Beveilig uw bedrijfsvoering met onze gespecialiseerde Incident Response-diensten, speciaal ontworpen voor middelgrote tot grote ondernemingen. Wanneer zich een cyberincident voordoet, is tijd van essentieel belang. Ons deskundige team staat stand-by om cyberbedreigingen snel te identificeren, te beheersen en te beperken, waardoor zowel downtime als reputatieschade tot een minimum worden beperkt. Door gebruik te maken van toonaangevende tools en methodologieën reageren we niet alleen op incidenten; we bieden ook een post-incidentanalyse om uw verdedigingsmechanismen voor de toekomst te versterken. Ook wanneer u als klant over gematigde technologische kennis beschikt, zorgen we ervoor dat onze communicatie duidelijk, direct en actiegericht is. Beschouw ons als een verlengstuk van uw team, uitsluitend gericht op het beschermen van uw digitale activa, zodat u zich kunt concentreren op datgene waar u het beste in bent, het runnen van uw bedrijf.

Cyber-forensisch onderzoek

Het navigeren door de nasleep van een inbreuk op de cyberbeveiliging vereist gespecialiseerde expertise om zowel de schade te beoordelen als toekomstige incidenten te voorkomen. Onze cyber forensische dienst is op maat gemaakt voor middelgrote tot grote organisaties en biedt een nauwkeurige, uitgebreide analyse van wat er is gebeurd tijdens en na een inbreuk of hack. Met behulp van geavanceerde tools en methodologieën traceren we de oorsprong, impact en omvang van de inbreuk, zodat u het 'wat', 'hoe' en 'waarom' van het incident kunt begrijpen. Dit helpt niet alleen bij gerechtelijke procedures, maar zorgt ook voor betere beveiligingsmaatregelen in de toekomst. Ons team werkt nauw samen met uw IT-personeel en zorgt zo voor een samenhangende en geïnformeerde responsstrategie. Vertrouw erop dat wij van uw inbreuk een leerervaring maken en uw verdediging voor de toekomst versterken.

VPN
Detectie

Verbeter uw netwerkbeveiliging en compliance met onze gespecialiseerde VPN-databaseservice. Wij bieden geen VPN-verbindingen; wij bieden iets dat zeker zo waardevol is: een uitgebreide database met VPN IP-adressen. Met deze tool kunt u VPN-verkeer in uw logs snel en nauwkeurig herkennen en meerdere doeleinden dienen. Het maakt real-time monitoring van externe toegangsactiviteiten mogelijk, waardoor u geautoriseerde gebruikers kunt identificeren en ongeautoriseerde toegangspogingen kunt detecteren. De service verbetert uw vermogen om gebruikersgedrag te volgen en ondersteunt bij naleving van een beveiligingsbeleid. Bovendien versterkt onze database uw verdediging tegen netwerkbedreigingen door het inzicht in uw netwerkverkeer te vergroten. Onze VPN-database is ontworpen voor middelgrote tot grote ondernemingen en is het ontbrekende stukje in uw cyberbeveiligingspuzzel, waardoor een veiligere, transparantere en compatibele netwerkomgeving wordt gegarandeerd.

Honeypots

Bescherm uw netwerk op intelligente wijze met ons gespecialiseerde Honeypot-platform. Onze honeypots zijn ontworpen om te dienen als loksystemen en trekken potentiële aanvallers aan en misleiden ze, waardoor u waardevolle inzichten krijgt. In tegenstelling tot actieve systemen is ons platform volledig passief en wachten onze sensoren op het verzamelen van gegevens om uw cyberbeveiligingsstrategie te onderbouwen. Wij geven prioriteit aan uw privacy-ons platform verzamelt geen klantgegevens of netwerkverkeer, maar richt zich uitsluitend op de bedreigingsactoren die proberen uw netwerk en waardevolle data in gevaar te brengen. Ons Honeypot platform is ideaal voor middelgrote tot grote ondernemingen en verbetert uw dreigingsinzichten, waardoor u uw verdediging proactief kunt versterken. Met ons platform kunt u potentiële kwetsbaarheden omzetten in krachtige leermogelijkheden, waardoor uw netwerk veerkrachtiger dan ooit wordt.

U bevindt zich in goed gezelschap.

Wij assisteren klanten in een verscheidenheid aan sectoren, waaronder de financiële, energie-, technologie-, transport-, fabricage-, farmaceutische, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en aan gemeenten en overheid.

Klaar om te beginnen?

Als het om cyber security gaat, zijn wij uw beste keuze

Contact opnemen